Test og behold produkter fra LANCÔME Cosmetics - Svar og vinn

Test og behold produkter fra LANCÔME Cosmetics

Test og behold produkter fra LANCÔME Cosmetics

Elsker du eksklusive makeup og skjønnhetsprodukter?

Så gi oss et par minutter av din tid.

Vi trenger hjelp med å teste de nyeste makeup og skjønnhetsproduktene fra LANCÔME. Test dem og fortell hva du synes, så får du beholde produktene helt gratis.

– Bli produkttester av LANCÔME-produkter  ved å klikke her –

TEST LEKRE LANCÔME MAKEUP OG SKJØNNHETSPRODUKTER

Skjønnhet har ingen alder

I 1935 grunnla Armand Petitjean Lancôme. Den gang lanserte de en leppestift, et pudder og fem variasjoner av dufter, noe som ble starten på et skjønnhetsimperium. Som følge av Lancômes lange erfaring innen kosmetisk forskning, har de nå unike kunnskaper om hvordan huden aldres i hver alder, og på hvert kontinent.

Alle produkter av Lancôme testes på følsom hud, og passer til alle hudtyper.

Her er noen produkter du kan få teste ut

 

Gènifique Youth Activator

Gènifique Youth Activator Lancöme

Med Génifique Youth Activator blir små linjer og porer umiddelbart mindre synlige, huden blir glattere og du får en fantastisk glød. Hudtonen din jevnes ut og hudens kvalitet blir synlig bedre.
Génifique Youth Activator har en frisk og unik konsistens, beriket med utgjevnende aktive ingredienser , som hjelper huden din med å få det ungdommelige utseendet tilbake.

 

 

Teint Idole Ultra

Teint Idole Ultra Lancôme

Teint Idole Ultra er en fantastisk foundation med SPF 15. Den nye, friske og lette konsistensen gjør den enkel å påføre. Den smelter raskt inn i huden når den påføres. Av Teint Idole Ultra får du en glatt, smidig og silkemyk hud som er naturlig matt uten det minste spor av pudder.

 

 

Vernis in Love

Vernis In Love Lancôme

Dette er en serie med neglelakker i flotte farger som er lette å påføre og tørker fort. Lancôme har patent på den nye penselen, som er utformet spesielt for Vernis in Love. Penselen er flat og bred og gjør det enkelt å påføre neglelakken med ett til to penselstrøk.

 

 

Definicils Mascara

Definicils Mascara Lancôme

Definicils Mascara er perfekt for deg som ønsker lengde, separasjon og en naturlig effekt. Den gir en perfekt balanse mellom lengde og separasjon med en touch av volum. Definicils Mascara er oftalmologisk testet.

 

– Bli produkttester av LANCÔME-produkter  ved å klikke her –

TEST LEKRE LANCÔME MAKEUP OG SKJØNNHETSPRODUKTER