Bli produkttester og test den nye SONY Xperia X her!

Bli produkttester og test den nye SONY Xperia X her!

Bli produkttester og test den nye SONY Xperia X her!

SONY har lansert deres nye SONY Xperia X smarttelefon, og vi vil gjerne ha den testet.

Som produkttester skal du teste Sony Xperia X telefonen, fortelle oss om hvordan den er å bruke, deretter kan du beholde den, helt gratis!

– Søk om å bli produkttester her –

Test Sony Xperia X

Xperia X – kamera

For spontane blinkskudd du ikke vil gå glipp av

De blinkskuddene du helst vil dele med andre, er ofte vanskeligst å fotografere. Det er lettere å ta blinkskuddene du ønsker, da nye Sony Xperia X kameraet er ekstremt raskt, med den hurtige responstiden og smartere fokus som kan forutse bevegelser.

Du får med deg selv de øyeblikkene som er raskt over

23 MP kamera gir deg oppløsning nok og vel så det. Det meget raske kameraet går fra hvile-modus til fotografering på under 0,6 sekunder. Den meget kjappe oppstartstiden, lynkjapp hybrid autofokus og bildebehandling som er av det raskeste på markedet, gjør at du får med deg øyeblikkene du ikke vil gå glipp av.

Selfiekameraet som overstråler de andre

Kameraet på forsiden, som du tar selfier med, er like raskt som hovedkameraet. Så det å ta selfier er gjort i en fei.

Xperia X – design

Hvem vil vel ikke bruke tid på denne telefonen?

Med en bakside av metall som er helt sømløs, har Xperia X et design som ikke står tilbake for noen. Telefonen har heldigvis ikke bare utseendet med seg, den er god å holde i hånden også, med buede kanter på den flotte skjermen og en perfekt størrelse med sine fem tommer.

Som hånd i hanske

Xperia X er designet for å passe godt i hånden din, til vanene dine og til stilen din. Brukergrensesnittet er forbedret på alle måter, slik at det er lettere å bruke enn noen gang, og den er veldig lett å bruke da vi har videreført en form som utmerker seg i all sin enkelhet. Det er fire farger å velge blandt: grafittsvart, hvit, lime gull eller rosa gull. Hver farge er valgt for å komplimentere din stil uten å dominere.

Xperia X – batteri

Smartere batteri

Med Sonys smarte strømstyring har Xperia X, deg en batterivarighet på opptil to dager og lengre holdbarhet for batteriet.

Et sterkt batteri som varer lenger

Hver lading er en revitalisering for telefonen din

Smarttelefoner bruker mye strøm, men Xperia X har den lengste batterilevetiden på markedet. Den nyskapende Qnovo Adaptive Charging vedlikeholder batteritilstanden under lading.

 

Hi-res-audio - Sony Xperia X

Lytt med høyoppløselig lyd

Med lyd av høy oppløsning og støtte for digital støydemping kan du nyte musikken slik den virkelig skal nytes, og holde alle andre lyder ute.

 

Triluminos - Sony Xperia X

Knallsterke farger

Alt av media du ser på, blir enda mer livaktig på skjermen med Full-HD oppløsning og teknologi som Sony har hentet fra BRAVIA® TV produktene

Spill PS4 spill på Sony Xperia X

 

Benytt muligheten til å spille hvor som helst

Spill hele spillsamlingen fra din Playstation 4. Med ekstern spilling for PS4™ får du tilgang til PS4-konsollen din via smarttelefonen og kan fortsette å spille i et annet rom, om du skulle ønske det.

Vi trenger deg – Søk om å bli produkttester her

Test Sony Xperia X