Få den nye Google Nexus 6P uten at den koster deg en krone! - Svar og vinn

Få den nye Google Nexus 6P uten at den koster deg en krone!

Få den nye Google Nexus 6P uten at den koster deg en krone!

Google har nettopp lansert deres nyeste flaggskip på markedet – den nye Google Nexus 6P!

Google lover en Android opplevelse som slår det meste med Nexus 6P. Utover dette er den laget i et genialt design både på utsiden og innsiden.

Denne lekre smarttelefonen kan bli din, uten at det koster deg en krone.

Bli vår neste produkttester, så kan du teste den nye Google Nexus 6P, og du får lov til å beholde den etterpå som takk for hjelpen.

– Søk om å bli produkttester nå – KLIKK HER

Test og vinn Nexus 6P

Inspirert design

Google Nexus 6p har en høyoppløselig WQHD AMOLED-skjerm på 5,7 tommer og stereohøyttalere foran – i et avrundet aluminiumskabinett. Kabinettet er laget av anodisert flyaliminium med diamantslipte kanter som gir en jevn overflate som både ser og kjennes bra ut.

Episke og organiserte bilder

Google Nexus 6p kommer med et kraftig kamera som er bygget for p fange motiver på detaljnivå.  Større piksler på 1,55 µm gjør at kameraet absorberer mer lys, tilogmed i de mest lysdempede omgivelser for å gjøre bildene dine enda lysere. Google kamera-appen er så rask og enkel å bruke, at du får med deg enda flere fotomuligheter.

Med Google Foto kan du lagre, søke i og dele bildene og videoene dine på en helt ny måte. Du kan lagre et ubegrenset antall med både bilder og videoer i høy kvalitet helt gratis, og du får tilgang til dem uansett hvor du skulle befinne deg. Bildene blir organisert automatisk, og du kan søke i dem med navn på personer, steder eller ting på bildene – slik kan du alltid finne tilbake til og dele minnene dine.

Lås opp telefonen med fingeravtrykket ditt

Med fingeravtrykkssensoren, blir Nexus enda raskere og sikrere. Sensoren er plassert bak på telefonen og er tilpasset måten du holder telefonen på. Lås opp både telefonen og kompatible apper med ett enkelt trykk.

USB Type-C

Google Nexus 6p bruker USB-C-laderen som  er vendbar, så du slipper å slite med å sette den inn riktig vei. I tillegg er den superrask – med ti minutters lading får du nesten sju timers bruk.