Apples splitter nye og kraftige iPad Air 2 kan bli din - Bli produkttester og test den, så kan du beholde den. - Svar og vinn

Apples splitter nye og kraftige iPad Air 2 kan bli din – Bli produkttester og test den, så kan du beholde den.

Apples splitter nye og kraftige iPad Air 2 kan bli din – Bli produkttester og test den, så kan du beholde den.

Apples nyeste skudd på stammen, den nye kraftige iPad Air 2 er kommet.

Test ipad air 2 nå – Den er det absolutt tynneste nettbrettet på markedet, selv om den er proppet med det nyeste innenfor teknologi, har fått betydelig mer kraft og leveres med enda bedre skjerm og kamera. Dine selfies har aldri sett bedre ut. Dette nye mesterverket har like mye kraft som mange datamaskiner, og nå kan den bli din. Bli produkttester og fortell oss om dine erfaringer med den. Deretter får du lov til å beholde den som takk! Vi stiller ingen krav til dine erfaringer, bare du har lyst til å teste den helt nye iPad Air 2. Så skynd deg, hvis det er du som skal bli vår nye produkttester

Vil du teste den? Klikk her nå!

Test og vinn iPad Air 2

Nå har Apple skapt en enhet som er utrolig kraftig, men likevel så tynn, lett og intuitiv å bruke, at du lett glemmer hvor mye krefter du faktisk holder i hånden. Enheten lar deg gjøre de mest utrolige ting, men er aldri i veien. iPad Air 2 har alle disse egenskapene, og fler.

Tynnere og bedre skjerm

Apple startet med å designe Retina-skjermen på nytt, for å oppnå den forbløffene tynne siluetten. Tidligere hadde skjermen tre lag, men nå er de smeltet sammen til ett. Skjermen ble da tynnere og bedre. Nå får du oppleve sterkere kontraster og mer levende farger. Det ble også lagt til et antirefleksbelegg, som gjør iPad Air 2 til nettbrettet med minst gjenskinn i verden.

 

Minimalistisk form med mye kraft

Apple iPad Air 2 -bilerApple iPad Air 2 -biler

iPad Air 2 er ikke bare tynnere, den er også mye kraftigere. Apple har utviklet en helt ny chip, A8X, som gir betydelig bedre prosessor- og grafikkytelse enn den tidligere utgaven. 64-bits arkitektur i datamaskinklassen gjør faktisk iPad Air 2 like kraftig som mange datamaskiner. iPad Air 2 er også veldig energieffektiv. Den har en batteritid på ti timer som gjør at du kan både jobbe, spille, surfe og shoppe – hele dagen lang.

 

Sikkerhet basert på en unik design

 

Test ipad air 2 fingeravtrykk

 

iPad Air 2 har en banebrytende Touch ID-teknologi. Med en enestående sikkerhet, bruker den verdens mest perfekte passord, fingeravtrykket ditt. Du kan da låse opp iPad Air 2 med ett enkelt trykk. Men det er ikke den eneste fordelen med Touch ID, du kan også handle sikkert på iTunes, iBooks og App Store.

 

Beste iPad-kamera noensinne

Apple iPad Air 2 - dame med teppeApple iPad Air 2 - dame med teppe

Apples nye iSight-kamera er deres beste iPad-kamera noensinne, men avansert optikk, bedre sensor og en krafrig bildesignalprosessor. Kameraet har nye funksjoner som panorama, video i tidsforløp, sakte film, seriebildemodus og tidsstyrt selvutløser. Det er også et nytt design for FaceTime HD-kameraet, med forbedret sensor og større bildepunkter. Kameraet tar nå også bedre bilder i dårlig lys. Dette gjør at alle bildene og videoene – og videosamtalene og selfiene – ser kjempebra ut.

 

Raskere trådløsteknologi

Wi-Fi på iPad Air 2 er raskt – mer enn dobbelt så raskt som den forrige generasjonen. Det betyr at du kan laste ned filmer og strømme videoer mye raskere. Wi-Fi + Cellular-modellen, er i tillegg utstyrt med enda raskere og mer avansert trådløsteknologi.

 

iOS 8 og iPad Air 2. En kraftkombinasjon

Apple iPad Air 2 - tre skjermer

iOS 8 er den mest avanserte mobilplattformen noensinne, og har funksjoner som gjør iPad Air 2 – om mulig – enda mer uunnværlig. Du kan nå starte et prosjekt på en enhet og fullføre det på en annen. Den har også Familiedeling, som gjør at opptil seks personer i familien kan dele filmer, bøker, musikk og apper. Med iCloud Drive lagrer du trygt alle slags dokumenter og har tilgang til dem fra en hvilken som helst enhet. Samtlige funksjoner i iOS 8 er utviklet for å fungere sømløst med iPad Air 2. Den kraftige A8X-chipen, den lynraske trådløsteknologien og den briljante Retina-skjermen fungerer perfekt sammen.